ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ π. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΛΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

G.Rousetis 47

O συλλογός μας σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γλώσσας πραγματοποίησε εκδήλωση στις 19 Αυγούστου 2023, αφιερωμένη στο νέο βιβλίο του πατήρ Κωνσταντίνου Καλλιανού στη κεντρική πλατεία του χωριού μας. Δημοτική αρχή και πολλοί συμπατριώτες μας τίμησαν με την παρουσία τους τον πατήρ Κωνσταντίνο ο οποίος στο βιβλίο κάνει εκτενή αναφορά στη Γλώσσα του 17ου - 19ου αιώνα.Καλεσμένες ήταν και 2 συγγραφείς, η κ. Εφη Βατανιδου και η κ.Ειρήνη Μαλάμου,οι οποίες μίλησαν για το νέο βιβλίο και το πρόσωπο του πρικισμένου πάτερ Κωνσταντίνου Καλλιανού.

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Mε επιτυχία ολοκληρ'ωθηκαν οι 3ήμερες εκδηλώσεις με την ονομασία "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2023" ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ για το φετινό καλοκαίρι, από τον σύλλογό μας. Εξαιρετικές και οι τρείς βραδιές με τον κόσμο να απολαμβάνουν και να χειροκροτούν ένθερμα τα παιδιά και τους μουσικούς καλιτέχνες του νησιού μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους-ες του εθελοντές για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων!

 .
 
       Χορευτική Παράσταση "Χοροπατήματα του Αιγαίου" από τα παιδιά της Γλώσσας-Λουτρακίου και Νέου Κλήματος
G.Rousetis 1 2
G.Rousetis 1 4
G.Rousetis 1 5

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΙΣΑ 01 1 Medium

 

Ο σύλλογός μας με υπερηφάνεια παρουσιάζει την τριήμερη εκδήλωση 4-5 & 6 Aυγούστου, "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ". Μια μοναδική ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν μια σειρά από ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2023

G.Rousetis 2 Medium

Ο Σύλογός μας με το λάβαρο του, παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου 2023. Πρωτοστάτησε ενεργά αφού συνέβαλε οικονομικά (ενα μέρος) για τις φορεσιές Κρήτης που ντύθηκαν τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου που χόρεψαν χορούς στη κεντρική πλατεία της Γλώσσας και είχε την ηχητική επιμέλεια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

G.Rousetis 18 Medium

G.Rousetis 27 Medium

G.Rousetis 39 Medium

                                                                          Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Ιωάννα Μαρούλη στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ηρώων

G.Rousetis 1 2 Medium Small

G.Rousetis 1 2 Medium Small

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τσικνοπέμπτη στο Λουτράκι στην Ψησταριά "Κληματαριά", ο ετήσιος χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος του συλλόγου μας. Τα μέλη που παρευρέθηκαν γλέντησαν υπό τους μουσικούς ήχους του Δημήτρη και της Παναγιώτας Μπέλλα. Η πρόεδρος του συλλόγου μας, Ιωάννα Μαρούλη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση  και ευχήθηκε μία καλή χρονιά για όλους κόβοντας την βασιλόπιτα, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η λαχειοφόρος αγορά, στην οποία υπήρχαν πολλά δώρα, προσφορά από επαγγελματίες της Γλώσσας και της Σκοπέλου. Και του χρόνου!
 
 DSC4611