“ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΩΣΣΑ 2018”

Το  “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΩΣΣΑ 2018” ήταν ο στόχος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας Σκοπέλου. Ένας στόχος που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Ένας στόχος δύσκολος, αφού είχε να κάνει με αλλεπάλληλες δράσεις στην καρδιά του καλοκαιριού.
Μπορούμε να μιλάμε με υπερηφάνεια, για το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Xορών που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και τον Δήμο Σκοπέλου στις 14 & 15 Ιουλίου και χάρισε αξέχαστες στιγμές τόσο σε μας, όσο και στα δέκα χορευτικά που κατέφθασαν από κάθε σημείο της Ελλάδας και ναι! “Το ζήσαμε όλοι μαζί”!
Ένα Φεστιβάλ γεμάτο χρώμα, παλμό, ομορφιά, παράδοση, ζωντάνια και πάνω απ όλα όμορφες φιλίες!
 
 Συνεχίσαμε όμως δυναμικά με το 4ημερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Αυγούστου!
 
Στις 4 Αυγούστου, η Κατερίνα Ντίνου έδωσε μια εξαιρετική συναυλία και μας μάγεψε με την βελούδινη φωνή της.
Στις 5 Αυγούστου, με την συνεργασία του Συλλόγου των Απανταχού Γλωσσωτών αλλά και πολύτιμων φίλων συγχωριανών μας, ταξιδέψαμε σε μιαν άλλη εποχή, μακρινή, μέσα από αξέχαστες καντάδες! Χαρήκαμε όμως και τα παιδιά της Γλώσσας, που μας ταξίδεψαν χορευτικά από την Γλώσσα μέχρι την Κεφαλλονιά.
Στις 6 Αυγούστου, ο Δημήτρης Μπάσης μας τα είπε όλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο... και κλείσαμε στις 7 Αυγούστου σε συνεργασία με την ΑΝΕΣ, στο Λουτράκι με την Γιάννα Μαρούλη και την παρέα της σε μια συναυλία που τα είχε όλα!
 
 Όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας που ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δύο μοναδικές, υπέροχες παρουσιάστριες των εκδηλώσεών μας.Την Ιωάννα Κανταρτζή και την Όλγα Μιχελή!
 
                                                                                                            Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ξεκινά! Σας περιμένουμε!
 
 
 
RAW 3357
RAW 3256RAW 3645
RAW 3628
RAW 3470RAW 3749